Βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ Α Ξ Ι Α ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Σίγουρα μπορούμε να δώσουμε ώθηση στην επιχείρησή σας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μπορούμε να αναπτύξουμε ανθρώπους ικανούς να την τρέχουν επιτυχημένα, ακόμα και χωρίς εμάς.

Περισσότερα

Ευελιξία & Προσωπική Εξυπηρέτηση

Υποσχόμαστε ευελιξία - Χτίζουμε σχέσεις κατανόησης & εμπιστοσύνης, συμμετέχοντας στην ομάδα σας και στη καθημερινότητα της εταιρίας σας


Λύσεις στα δικά σας "μέτρα"

Δεν έχουμε έτοιμες λύσεις που προασρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Προσφέρουμε λύσεις στα μέτρα και τις δικές σας δυνατότητές.

Οικονομία & Αποδοτικότητα

Ευέλικτη και αποτελεσματική επιχειρηματική συμβούλευση με μια πραγματική "value for money" προσέγγιση στις χρεώσεις μας

Τι κάνουμε

Βοηθάμε νεοφυείς και μικρές επιχειρήσεις να μεγαλώσουν

Γινόμαστε το στρατηγικό κομμάτι που λείπει απ' την ομάδα σας. "Καρφιτσώνουμε "την επιχείρησή σας στο χάρτη. Αλλάξουμε τα δεδομένα του παιχνιδιού με νέες ιδέες και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης

Σας προσφέρουμε μια ομάδα marketing, αν δεν έχετε. Μεγαλύτερη διαχειριστική εμπειρία, τεχνογνωσία και στρατηγική ώθηση στην δική σας ομάδα, εφόσον διαθέτετε.
Εντοπίζουμε νέους πελάτες και δημιουργούμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, στοχεύοντας νέες αγορές, αναπτύσσοντας νέα προϊόντα, χρησιμοποιώντας νέα κανάλια και συνεργασίες για την προώθηση της ανάπτυξης και της κερδοφορίας.
Αναπτύσσουμε την επιχειρηματική στρατηγική, σχεδιάζοντας ή ανακαινίζοντας το επιχειρηματικό σας μοντέλο. Εκπονούμε Business Plans για αναπτυξιακές, επενδυτικές ή χρηματοδοτικές ανάγκες. Αναπτύσσουμε στρατηγικές και τακτικές Marketing & καταρτίζουμε αποτελεσματικά Marketing Plans διασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσής σας.
Δίνουμε προοπτική και ψηφιακό στρατηγικό βάθος στην επιχείρησή σας. Σας βοηθάμε να προσαρμοστείτε στις ανάγκες, τις τάσεις και τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την διαχείριση και την υλοποίηση οποιουδήποτε project. Μπορούμε να κάνουμε την έρευνα, να αναπτύξουμε τη στρατηγική, να σχεδιάσουμε, να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις καμπάνιες marketing και να αναβαθμίσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 9314 724

Ναι, μπορούμε να "αλλάξουμε πίστα" για εσάς και την επιχείρησή σας! Δείτε πώς.

Με 25+ χρόνια εμπειρίας, έχουμε τη μέθοδο, τα εργαλεία, τις τεχνικές και όλα όσα χρειάζονται για να ξεκλειδώσουμε το επιχειρηματικό σας δυναμικό. διασφαλίζοντας οτι θα έχετε πάντα την την καλύτερη καθοδήγηση

Διαρκής συνεργασία- Ένταξη στην ομάδα σας | 90-Days Plan

Κάτι περισσότερο από έναν εξωτερικό σύμβουλο. Θέλουμε να είμαστε μέρος της ομάδας σας, να γνωρίζουμε την επιχείρησή σας όπως και εσείς, να συμμετέχουμε στην καθημερινή λειτουργία της...

Τα 6 Στάδια της Συμβουλευτικής μας προσέγγισης

Bήμα προς βήμα o τρόπος που εργαζόμαστε αναλύοντας την επιχείρησή σας, αναπτύσσοντας τη στρατηγική της, φτιάχνοντας ένα επιχειρηματικό σχέδιο και κάνοντάς το να λειτουργήσει...

Τακτικές αύξησης εσόδων - Η Προσέγγιση των 4 βημάτων

Η προσέγγιση των 4 βημάτων, η οποία μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικές τακτικές marketing κάτω από μια συγκεκριμένη στρατηγική, αυξάνοντας τα έσοδα και τα κέρδη...

Πως δουλεύουμε

Τα 4 βήματα για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Ας τα κάνουμε μαζί.

Αναλύουμε την νέα ή υφιστάμενη επιχείρησή σας. Καθορίζουμε το μοντέλο της ή το αναθεωρούμε. Αναπτύσσουμε μια επιχειρηματική στρατηγική. Ετοιμάζουμε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Το κάνουμε να λειτουργήσει.

Επιχειρηματική Ανάλυση

Μια σε βάθος ανάλυση που εστιάζει στην κατανόηση των αναγκών της επιχείρησης και της τρέχουσας στρατηγικής της κατεύθυνσης.

Επιχειρηματικό Μοντέλο

Πώς η επιχείρησή σας θα αποφέρει κέρδη και πώς θα δημιουργήσει και θα προσφέρει αξία στους πελάτες της με το κατάλληλο κόστος.

Επιχειρηματική Στρατηγική

Πώς η επιχείρηση θα πετύχει τους στόχους της. Ένας επιχειρηματικός οδικός χάρτης με εμπορικούς, οικονομικούς & επιχειρηματικούς όρους

Επιχειρηματικό Σχέδιο

Μια εκτίμηση της κερδοφορίας της επιχείρησήςσας σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, στη βάση ενός στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης.

Περισσότερα

Χρειάζεστε επιχειρηματική συμβούλευση ή προσωπική καθοδήγηση;

Αναζητάτε Σύμβουλο για Businees Plan ή κάποιον ειδικό στο Marketing? Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Πώς δουλεύουμε

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τα συνολικά έσοδα της επιχείρησής σας.

Αφήστε το πάνω μας. Έχουμε τον τρόπο. Με την δοκιμασμένη προσέγγιση 4 βημάτων, η οποία μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικές τακτικές marketing κάτω από μια ενιαία στρατηγική και να αυξήσει τα έσοδα, αυξάνοντας ταυτόχρονα την αφοσίωση των πελατών σας

Μετατροπή σε πελάτες

Αύξηση της μετατροπής των επαφών σε πελάτες

Συχνότητα αγορών

Αύξηση της μέσης συχνότητας αγορών για κάθε πελάτη

Αξία συναλλαγών

Αύξηση της μέσης αξίας των συναλλαγών ανά πελάτη

Δημιουργία "πρεσβευτών"

Δημιουργία πελατών που φέρνουν νέους πελάτες

Περισσότερα
Τί προσφέρουμε

Εξερευνήστε τις Υπηρεσίες μας

Κάνουμε την έρευνα, αναπτύσσουμε τη στρατηγική, σχεδιάζουμε το μάρκετινγκ και την παρουσία σας στο Διαδίκτυο. Δημιουργούμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και αναβαθμίζουμε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας

Outsourced Marketing

Προγράμματα, προϋπολογισμοί, προθεσμίες; Mήν ανησυχείτε, σας καλύπτουμε. Αναλαμβάνουμε για εσάς τη διαχείριση του Marketing και εκπονούμε το Marketing Plan που χρειάζεστε.

Strategy & Planning

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε τη στρατηγική σας. Εξετάζουμε την τρέχουσα προσέγγισή σας, εντοπίζουμε τα κενά της και κάνουμε το κατάλληλο σχέδιο που οδηγεί σε αυξημένα έσοδα.

Research & Analysis

Βασιζόμαστε σε δεδομένα. Ερευνούμε και αναλύουμε την αγορά, τον ανταγωνισμό, τους πελάτες σας, το κόστος σας. Στόχος μας είναι να βρούμε διαδικασίες για να τις κάνουμε πιο αποτελεσματικές.

Digital Marketing

Αναβαθμίζουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Αναπτύσσουμε στρατηγικές και τακτικές μάρκετινγκ που προσελκύουν πιθανούς καταναλωτές στον ιστότοπό σας, μετατρέποντας τους σε ποιοτικές επαφές και πωλήσεις.

Business Development

Ετοιμάζουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο. Δημιουργούμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες αναπτύσσοντας νέα προϊόντα, στοχεύοντας νέες αγορές και πελάτες, χρησιμοποιώντας νέα κανάλια και συνεργασίες.

Coaching & Training

Αναβαθμίζουμε τη λειτουργία της επιχείρησής σας παρέχοντας επιχειρηματική συμβούλευση και καθοδήγηση καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του προσωπικού σας.